zaterdag 28 november 2009

Welkom bij Judopak.com

De online judowinkel voor de aanschaf van je matsuru judopak

Judopak.com levert twee soorten judopakken; een judopak training en een judopak wedstrijd. Binnen deze twee soorten heb je de keuze uit kinder, heren of dames judopak. Wij zijn gespecialiseerd in Matsuru judopakken. Natuurlijk kun je bij ons een bijpassende judoband bestellen. Je judopak en band neem je mee in een echte judotas. In de toekomst zal het assortiment van accessoires worden uitgebreid met onder andere; T-shirts, badges, caps, trainingspakken etcetera.

Veel succes met de aanschaf van je judopak!

dinsdag 24 november 2009

Alles over de keuken achterwand

Pimpmykitchenxl

Een mooi concept, het verandert je keuken compleet in no-time, en dat alleen door de keuken achterwand te veranderen! De keuken is een leefruimte die veel gebruikt wordt. Daarom is de uitstraling van de keuken belangrijk. Als de uitstraling van je keuken je niet bevalt, is dit de site waar je moet zijn. Binnen een dag ziet je keuken er weer zo goed als nieuw uit! Vaak ben je veel goedkoper uit dan wanneer je de hele keuken zou gaan vervangen. Pimpmykitchenxl maakt keuken achterwanden van eigen ingestuurde foto’s, zo kan je dus een helemaal unieke sfeer creĆ«ren! Deze keuken achterwanden zijn ook geschikt voor huurhuizen, want je kunt ze er zo weer afhalen.

Dus zitten er krasjes op uw kastjes of op de muur? Neem een kijkje op deze site, de keuken achterwanden hier zijn krasvrij en makkelijk schoon te houden. Het is betaalbaar, krasvrij, makkelijk verwijderbaar en afneembaar en er zit 10 jaar garantie op!

Dus als uw keuken eraan toe is om gepimpt te worden, neem gerust een kijkje op onze site http://www.pimpmykitchenxl.nl en kijk of er iets voor u bij zit!

http://www.keuken-achterwand.nl/