woensdag 22 juni 2011

Discusslot set nodig?

Discusslot set is een set van 2 sloten te gebruiken voor aanhanger of boottrailer als overdekslot. Discusslot set ø 70 mm en ieder inclusief twee dezelfde sleuteltjes. Mogelijkheid tot 20 sets te bestellen met identieke sleutels!

Discusslot set van 2 nu verkrijkbaar bij spullenvoordeauto.nl

donderdag 16 juni 2011

Woning ontruiming nodig?

Wil u een woning ontruiming vanwege verhuizing of overlijden? Kringloop Harenkarspel is de woning ontruimer die de gehele woning bezemschoon oplevert!

Bel 06 53179402

Kringloop Harenkarspel - woning ontruiming - inboedelopruiming - opkoper

woensdag 15 juni 2011

The Tube feels good


The Tube is een nieuw product wat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, als rookruimte, trekkershut, op vakantieparken en stranden en overal waar een tijdelijke slaapruimte gewenst is.

The Tube biedt bescherming tegen wind, regen, warmte én kou. De verplaatsbare unit kan worden gebruikt als rookruimte, trekkershut, of extra faciliteit op vakantieparken en stranden. Kortom, overal waar een tijdelijke woon- en/of slaapplaats is gewenst.

Snel te plaatsen, simpel van opzet - back to basic - maar superpraktisch in het gebruik. De buisvorm heeft een lengte van 3 meter en een inwendige diameter van 2,2 meter. Aan beide zijden zijn geïntegreerde banken met opbergruimten aangebracht. De in hoogte verstelbare tafel kan in één handeling zakken, zodat een tweepersoons slaapplaats ontstaat. De afneembare rugleuningen van de banken passen precies in het middenstuk en dienen als matras.

The Tube feels good