donderdag 27 september 2012

Piepschuim blokken of platen kopen?

Piepschuim blokken of platen kopen?

Dan moet u bij De La Roy Isolatie & Design zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het contoursnijden van ingewikkelde ontwerpen uit dit materiaal. Dankzij een speciale coating kunnen de producten ook slijtvast en weersbestendig worden gemaakt.

Diverse toepassingsmogelijkheden voor piepschuim blokken en piepschuim platen
Piepschuim is een veelzijdige kunststof en kan door zijn unieke eigenschappen voor heel veel dingen worden gebruikt. De toepassingsmogelijkheden van producten van dit materiaal zijn heel divers: denk aan decorstukken, belettering, logo’s en ornamenten, maar ook grote piepschuim blokken voor bomen. 

Lees alles over piepschuim blokken of platen kopen Google

dinsdag 25 september 2012

Zoek jij bokshandschoenen?

Zoek jij bokshandschoenen?

Bokshandschoenen zijn er in diverse soorten en maten het belangrijkst is de maat. De maat wordt aangegeven in Oz, dit staat voor het gewicht in ounces. 1 Ounce is 28,349 gram.
Bij wedstrijden of trainingen worden er een ander gewicht bokshandschoen gedragen hierbij een overzicht van de verschillende bokshandschoenen die wij aanbieden.  Google

Website niet zo populair? Zet een linkwheel in!

Met het opzetten van een linkwheel heb je een succesvolle methode om de populariteit van je website snel te vergroten. Een linkwheel heeft de vorm van een spinnenweb die je opzet rond je belangrijkste website. Dit kan een informatieve site maar ook een webshop zijn. Om deze site bouw je verschillende sateliet websites. Deze sites verwijzen naar elkaar en naar de hoofdwebsite.


Het opzetten van een linkwheel is aan een aantal eisen geboden. Belangrijke items zijn (natuurlijk) relevantie, waarde van de inhoud etc. Ook een linkwheel maken? Hieronder staan de 5 geboden beschreven.

  1. Begin een weblog, blog over alles wat deelbaar is;
  2. Beheer diverse social media, Facebook en Twitter zijn de belangrijkste;
  3. Start diverse sateliet websites bij verschillende hosting partijen;
  4. Link van en naar elke pagina die je op een van bovenstaande sites beheerd
  5. Ben en blijf actief
Na een aantal dagen of weken zal je resultaten zien in de posities in Google.

Interesse? Bel Auke 0226 340 288
Google

dinsdag 11 september 2012

Zoek je stoere honkbal jacks of baseball jacks?

Zoek je stoere honkbal jacks of baseball jacks?



Stoere honkbal jacks of baseball jacks in de kleurcombinatie zwart/wit, rood/wit, blauw/wit en navy/wit. In alle maten verkrijgbaar van xs tot 4xl. Heren maten: 30 t/m 60. Materiaal: 100% wol, met imitatie lederen mouwen. Licht gewatteerde voering, satijn binnenvoering. Rits in de binnenvoering aan de onderkant om de achterkant te kunnen laten borduren.

Gudz.nl de shop voor je honkbal jack!

woensdag 5 september 2012

dinsdag 4 september 2012

Blog - Bokken

Blog - Bokken

Een bokken (木剣, bok(u), "hout", en ken, "zwaard") is de Japanse benaming voor een houten oefenzwaard. In Japan wordt vooral de naam bokutō (木刀, "houten zwaard") gebruikt.
De bokken is 103 cm lang en heeft een gewicht wat overeenkomt met de katana. Bokken zijn even oud als Japanse zwaarden, en werden gebruikt bij de training van krijgers.
  Google

zondag 2 september 2012

Podium De Koog is terug

De Koog...veel ouders zullen er met een glimlach aan terugdenken. Daar deed je alles zelf, je stond achter de tap, verkocht de munten, en organiseerde fantastische feesten met je eigen vriendenclub. Er waren dance avonden, te gekke optredens van bekende bands en de beste dj's. Je kon meedoen aan zeefdruk en fotografie cursussen. Het mooiste was dat je zelf mee kon denken én doen. De Koog groeide zo in de jaren '80 uit van een klein theehuis tot 1 van de bekendste grote podia van Nederland. Tot het doek een aantal jaren geleden viel…

Maar nu is Podium de Koog terug! Én, op de oude stek, De Koog in Zuid-Scharwoude. Dankzij het enthousiasme van Jonathan, de nieuwe eigenaar van Biercafé de Roode Leeuw, heeft Podium de Koog op de vrijdag een plek gekregen in de zaal achter het biercafé, Dorpsstraat 440a, 1722 EJ te Zuid-Scharwoude.

Er is nu al een groep van ruim 40 jonge vrijwilligers die, onder  leiding van een aantal ex-Koog medewerkers, staan te popelen om aan de slag te gaan. Het oude logo is afgestoft en er hangt een nieuw bord aan de gevel. Wel een beetje scheef, maar dat hoort bij De Koog, daar zijn ze dwars, daar gaan dingen anders.

Wat gaat er gebeuren?
Aankomende vrijdag 7 September is de feestelijke aftrap met een "Go Back to School" party, voor 12 t/m 15 jaar van 20.00 tot 23.00  uur, entree 2 euro. Schooltas mee? gratis entree! Dan gaat de tent leeg en vanaf half 12 tot 3.00 uur is de dansvloer voor 16+, 5 euro entree. Witte kleding? gratis entree! Kom allemaal kijken en neem je vrienden mee! Podium de Koog wil elke vrijdag met deze formule verder, het eerste deel van de avond voor 12-15 jaar, na 23.30 voor 16 jaar en ouder.

Op 22 September staat een Koog reünie gepland en er liggen nog meer leuke plannen voor de toekomst. Wil je meer informatie? 'like' ons dan op Facebook : www.facebook.com/podiumdekoog Wil je vrijwilliger worden? Dan kun je je daar ook meteen aanmelden.

Tot ziens bij Podium de Koog! Google