woensdag 16 maart 2011

Anita comfort bh's bij Secrets Bodyfashion

Anita comfort bh's koop je bij Secrets Bodyfashion. Anita comfort bh's zijn er al vanaf 55,- in diverse kleuren en type. Kom langs bij Secrets Bodyfashion de lingeriespeciaalzaak uit Langedijk, waar u voor uzelf en de hele familie terecht kunt.

Secrets Bodyfashion heeft een eigentijds interieur en geeft een gevoel van gezelligheid en professionele aanpak. Wij zullen u ten alle tijden helpen aan het door u gezochte item in de juiste maat.

We hebben beha’s in grote en kleine maten vanaf 65 t/m 95 en cup A t/m H ook de bijpassende broekjes zijn geen probleem voor alle maten. We bieden een prachtige basis collectie met daarbij mooie, sportieve, sexy en comfortabele modellen. Met het voorbij gaan van de verschillende seizoenen zullen ook de kleuren aangepast worden zodat er telkens weer wat nieuws bij ons te beleven is.

Het hele jaar door verkopen we badmode. Voor alle maten hebben we voldoende keus wanneer u ook maar komt. De dames badmode loopt van de maten 36 t/m 54. De heren en kinderen vergeten we daarbij niet.

Wat u verder bij ons kunt vinden is natuurlijk nachtmode, positie ondermode, en een sporter is voor de betere sportbeha en/of slip ook bij ons op het juiste adres. Heeft u na al het sporten toch nog iets te verbergen, kunnen wij u aan prachtig corrigerend ondergoed helpen.

U merkt het al, er is heel wat te beleven bij ons. We zitten met de winkel in een gezellig winkelcentrum waar u gratis kan parkeren. Graag tot ziens!

Winkelcentrum Broekerveiling, Marktplein 93, 1721 CK Broek op Langedijk, 0226-321327

Geen opmerkingen:

Een reactie posten