donderdag 28 april 2011

Katten verjagen?

Wilt u katten verjagen omdat ze veel overlast veroorzaken? Katten verjagen kunt u katvriendelijk doen met de producten van Ronada. Producten om katten te verjagen van plaatsen waar u ze niet wenst.

De Ultrasone verjager met flits is een goede katten verjager die voor veel plagen ingezet kan worden. Deze Ultrasone verjager zorgt ervoor dat katten, honden, konijnen, en marters niet meer op uw erf komen. Als de infrarode detector een beweging signaleert schakelt de verjager zeven seconden aan.

Het voordeel van de ultrasone katten verjager met flits is dat hij zowel op het lichtnet als op batterijen werkt. Wanneer u ervoor kiest om hem op het lichtnet aan te sluiten heeft u een adapter nodig eveneens bij ons verkrijgbaar. Wanneer u hiervoor kiest heeft u er geen omkijken meer naar. Verjaagt een oppervlak tot 200m² en heeft zeven regelbare frequenties. De ultrasone flits katten verjager is waterdicht en bestand tegen regen. De infrarood detectie gaat tot een hoek van 90° en een afstand tot zestien meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten