dinsdag 29 maart 2011

Voel je jong met lingerie van Fantasie

Het Engelse merk Fantasie lingerie heeft een prominente plaats verovert in het assortiment van Secrets Bodyfashion. Fantasie lingerie is Verkrijgbaar van rugmaat 70 t/m 95 in de cups D t/m K. Deze ruime maatvoering heeft als goed gevolg dat er veel mensen zijn die bij ons dit merk met heel veel plezier dragen.

De beha’s zijn van mooi rijk borduurde stoffen, subtiele prints en kleuren, en hebben in de cup een extra verstevigd zijpand, zodat de buste een prachtige vorm krijgt wat optisch heel wat voor uw figuur kan betekenen in positieve zin! De voorgevormde modellen zijn enig in hun soort met deze speciale pasvorm; de buste wordt iets omhoog gebracht, zonder extra kussentjes(!) en naar de binnenkant geduwd. Er ontstaat daarbij een prachtig decolleté. De prijzen van deze beha’s zijn vriendelijk te noemen vergeleken met concurrerende merken.

Badpakken, bikini’s en tankini’s zijn ook ruimschoots aanwezig het hele jaar door. Luxe uitstraling, exotische kleuren en royale prints geven het geheel een rijkelijk tintje. Er zijn diverse modellen broekjes te verkrijgen, maar de topper is toch de zogenaamde “vouwslip”.

Deze kunt u naar hartenlust hoger of lager vouwen zodat er voor iedere vrouw op elk gewenst moment het juiste broekje gecreëerd kan worden; wat hoger tijdens het flaneren en lager als u lekker ligt te zonnen. Bij de badpakken zit er voldoende ruimte in de stof zodat ook de iets langere vrouw kan slagen voor een badpak met diepere cupmaten.

Voel je jong met lingerie van Fantasie bij Secrets Bodyfashion

zaterdag 19 maart 2011

Bent u in balans met uw judopak?

In balans met een judopak van judopak.com

Zoekt u een goed uitgebalanceerd wedstrijd judopak? Op onze paslocatie in Noord-Scharwoude (Alkmaar, Noord Holland) krijgt u het juiste advies voor het juiste wedstrijd judopak. U kunt bij ons kiezen uit Matsuru, Adidas en Essimo judopakken. Bel tijdens kantooruren 0226 340 283 voor een afspraak. Ook op zaterdag en 's avonds.

Judopak.com de judowinkel voor uw judopak!

Badmode van Panache nu bij Secrets Bodyfashion

Badmode van Panache nu bij Secrets Bodyfashion, geeft u de zekerheid van kwaliteit, kleur echtheid en een stevige pasvorm voor de volle cupmaten. Dit Engelse merk heeft zich al lang bewezen de afgelopen jaren. Een super stevige pasvorm, wel of niet voorgevormd in de tops voor de volle cupmaten van D t/m H en soms J.

Deze jonge, sexy, stijlvolle en sportief ogende modellen zijn een lust voor het oog en zeer geschikt om te dragen bij een actieve vakantie. De collectie bestaat o.a. uit betaalbare bandeau bikini’s, tankini’s en badpakken. Tevens is er het hele jaar in de kleur zwart een ruime keus in basis modellen die u zelf kunt mixen en matchen.

Panache bij Secrets

Nieuw judopak voor de prijs van een tweedehands judopak?

Ben je op zoek naar een goed tweedehands judopak? Judopak.com levert een nieuw judopak voor de prijs van een tweedehands judopak. Wanneer u een tweedehands judopak koopt vraagt u zich af;
• Hoe vaak is het judopak gewassen?
• Op welke plekken is het judopak versleten?
• Welke maat heeft het judopak nu echt?
• Betaal ik niet als nog teveel?

Voordelen van een nieuw judopak van Judopak.com;
• Het judopak is niet gewassen;
• Het judopak heeft geen slijtage;
• Kies de juiste maat;
• Zeer gunstige prijs;

Judopak.com, nieuw kids judopak voor de prijs van een tweedehands judopak.
Bestel snel en veilig! Judopak.com

woensdag 16 maart 2011

Bent u opzoek naar een judopak voor uw kind?

Dan bent u bij judopak.com aan het juiste adres. Wij hebben het judopak voor uw kind. Wanneer uw kind gaat beginnen met judo zijn er twee judopakken geschikt voor uw kind; het judopak kids en het judopak training.

Aan welke eisen moet een judopak voldoen?
  • De mouwen moeten langer zijn dan halverwege de onderarmen en niet langer dan de polsen. Er moet tussen de 10 en 15 cm ruimte zitten tussen de arm en de mouw.
  • De judojas moet, met geknoopte band, lang genoeg zijn om meer dan de helft van de dijen te bedekken.
  • De judobroek moet langer zijn dan de onderste helft van de onderbenen. De enkels hoeven daarbij niet bedekt te zijn. Er moet tussen de 10 en de 15 cm ruimte zitten tussen de benen en de judobroekspijp. 
  • Een judoband is 4 tot 5 cm breed en dient met een dubbele knoop te zijn geknoopt. De judojas moet zodoende niet vanzelf los raken.
  • Een judoband moet tweemaal rond de lenden gedraaid worden. En wanneer de dubbele knoop is gelegd moet er nog 20 tot 30 cm judoband overblijven.
Judopak.com levert uitsluitend nieuwe judopakken die aan bovenstaande eisen voldoen. Succes met het bestellen van het judopak voor uw kind.

Bestel snel en veilig! Judopak.com

Anita comfort bh's bij Secrets Bodyfashion

Anita comfort bh's koop je bij Secrets Bodyfashion. Anita comfort bh's zijn er al vanaf 55,- in diverse kleuren en type. Kom langs bij Secrets Bodyfashion de lingeriespeciaalzaak uit Langedijk, waar u voor uzelf en de hele familie terecht kunt.

Secrets Bodyfashion heeft een eigentijds interieur en geeft een gevoel van gezelligheid en professionele aanpak. Wij zullen u ten alle tijden helpen aan het door u gezochte item in de juiste maat.

We hebben beha’s in grote en kleine maten vanaf 65 t/m 95 en cup A t/m H ook de bijpassende broekjes zijn geen probleem voor alle maten. We bieden een prachtige basis collectie met daarbij mooie, sportieve, sexy en comfortabele modellen. Met het voorbij gaan van de verschillende seizoenen zullen ook de kleuren aangepast worden zodat er telkens weer wat nieuws bij ons te beleven is.

Het hele jaar door verkopen we badmode. Voor alle maten hebben we voldoende keus wanneer u ook maar komt. De dames badmode loopt van de maten 36 t/m 54. De heren en kinderen vergeten we daarbij niet.

Wat u verder bij ons kunt vinden is natuurlijk nachtmode, positie ondermode, en een sporter is voor de betere sportbeha en/of slip ook bij ons op het juiste adres. Heeft u na al het sporten toch nog iets te verbergen, kunnen wij u aan prachtig corrigerend ondergoed helpen.

U merkt het al, er is heel wat te beleven bij ons. We zitten met de winkel in een gezellig winkelcentrum waar u gratis kan parkeren. Graag tot ziens!

Winkelcentrum Broekerveiling, Marktplein 93, 1721 CK Broek op Langedijk, 0226-321327

dinsdag 15 maart 2011

Nieuwkarspel populaire groepsaccommodatie in Kop Noord-Holland - Nieuwkarspel

Nieuwkarspel populaire groepsaccommodatie in Kop Noord-Holland - Nieuwkarspel

Koepellux de nieuwe naam voor lichtkoepels en lichtstraten

Koepellux is een nieuwe naam op het gebied van lichtkoepels en lichtstraten met meer dan 50 jaar ervaring voor zowel de toetreding van daglicht, maar in het bijzonder het bewust omgaan met energie. Zo vindt er 30% energieverlies plaats via daken. Investeren in energiebesparing kan voor u interessant zijn. Minder energie gebruik levert op termijn altijd een besparing op, met name de omgang met de beschikbare energie is vooral verstandig.

Koepellux introduceert als eerste in Nederland een nieuwe generatie koepel producten met o.a.:

- Een certificaat met een gegarandeerde isolatie prestatie van het totaal geleverde product;
- Geen koude bruggen meer;
- Wij adviseren u bouwkundig bij het vervangen van uw huidige lichtkoepel en welke besparing dit oplevert aan energie;
- Wij bieden 21 standaard dak opening maten aan, afgestemd op uw huidige situatie,
- Uw kunt kiezen uit 3 vormen, t.w. een horizontale, een piramide 30 graden en gebogen vorm;
- De geluidsisolatie bij regenval is veel groter;
- Onze producten zijn onafhankelijk EC getoetst;
- Kortom: zeer comfort verhogend en verstandig omgang met energie.

Heb ik uw belangstelling gewekt, neem contact met mij op.

Koepellux
Piet Hoebe
Tel: 0226-344477