vrijdag 31 augustus 2012

Website snel indexeren door Google?


Je wilt dat je website snel geïndexeerd wordt door Google. Indexeren is van belang omdat je na indexeren een positie in Google krijgt en dus gevonden kan worden door je potentiële klant. Het indexeren van een nieuwe website kan soms weken duren.

Veel bedrijven willen dat hun website snel geïndexeerd wordt. Zodat je daarna kunt werken aan het verkrijgen van hogere posities in Google. Een website wordt zo ook eerder rendabel.

Wij hebben, na jaren van testen, een methode ontwikkeld om een website snel (enkele seconden) geïndexeerd te krijgen. Deze methode noemen wij de 'haas' of 'gangmaker' methode en komt oorspronkelijk uit de sport.

Een gangmaker in de sport is een persoon die tijdens een wedstrijd voorop gaat om het tempo te bepalen, zonder zelf te willen winnen.

Vooral bij het marathonlopen wordt veel gebruikgemaakt van gangmakers, in de atletiek ook wel 'hazen' genoemd. Met het aanwijzen van gangmakers hopen de organisatoren van wedstrijden dat er snellere tijden worden gelopen. De gangmakers stappen veelal halverwege het parcours uit, om zo de rest van de race over te laten aan de 'echte' deelnemers.

Wij zetten 'hazen' uit die snel worden geïndexeerd door Google, deze 'hazen' bezitten informatie (links) naar de 'echte' pagina's. De 'hazen' zijn de gangmakers voor de echte pagina's en stappen nadat ze hun werk hebben gedaan uit. Zodat de 'echte' pagina zijn hoge positie in kan nemen. Vanaf dat punt zal de 'echte' pagina zijn werk moeten doen.

Meer info over je website snel indexeren door Google? Bel Auke 0226 340 288 Google

Geen opmerkingen:

Een reactie posten